Sluitingsdagen
-
op woensdag 1 november zijn we gesloten
-
op zaterdag 11 november zijn we uitzonderlijk OPEN
-
Eindejaarsverlof: van zondag 24/12/2023 tot en met dinsdag 2/01/2024
Let op dat bestellingen tot 3 dagen vooraf kunnen geplaatst worden.
Sommige producten zijn niet elke dag van de week beschikbaar.
Afhaling in de winkel van bakkersatelier tBruut, H. Geeststraat 24 in Herne (Dominicanessenklooster).
Sommige producten – zoals kramiek, melkbrood, chocolade- en rozijnenbollen – worden pas ’s middags gebakken, we raden u aan om pas tegen 14u uw bestelling te komen halen. De winkel is open tot 18u.
Sinds kort maken we lekkere, traditionele mattentaarten.
Verkrijgbaar van dinsdag tot zaterdag in de winkel. Momenteel niet online te bestellen.
klassiek Belgisch witbrood, op basis van bleke tarwebloem, open kruim. Met gist en desem.Geen verbeteraars.Uitsluitend verkrijgbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Lichtbruin desembrood van hoofdzakelijk tarwebloem en –meel en een beetje roggemeel. Geen verbeteraars.
Verkrijgbaar elke dag van dinsdag tot vrijdag.
Lichtbruin, iets vaster speltbrood op basis van speltdesem. Geen verbeteraars.
Verkrijgbaar elke dag van dinsdag tot vrijdag.
Handgevormd, met bleke tarwebloem, open kruim, op basis van tarwedesem en een tikje gist.
Geen verbeteraars.
Verkrijgbaar elke dag van dinsdag tot vrijdag.
Handgevormd, met bleke tarwebloem, open kruim, op basis van tarwedesem en een tikje gist. Afgewerkt met maanzaad.
Geen verbeteraars.
Verkrijgbaar elke dag van dinsdag tot vrijdag.
Klassiek Belgisch witbrood, op basis van bleke tarwebloem, open kruim. Met gist en desem.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Brood op basis van volkoren tarwebloem en tarwedesem
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op zaterdag.
Vast volkorenbrood met half/half tarwe/rogge op basis van roggedesem. Geen verbeteraars
Franse klassieker uit de Auvergne
Vast volkoren roggebrood op basis van roggedesem. Geen verbeteraars.
uitsluitend verkrijgbaar op vrijdag
Donkerbruin, vast speltbrood van hoofdzakelijk volkoren speltmeel en een beetje speltbloem, op basis van speltdesem. Geen verbeteraars.
Lichtbruin desembrood van hoofdzakelijk tarwebloem en –meel en een beetje roggemeel. Toevoeging van okkernoten.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op vrijdag.
Lichtbruin desembrood van hoofdzakelijk tarwebloem en –meel en een beetje roggemeel. Toevoeging van zaden.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op vrijdag.
Lichtbruin desembrood van hoofdzakelijk tarwebloem en –meel en een beetje roggemeel. Toevoeging van hazelnoten en vijgen.
Geen verbeteraars.
Niet in het vast assortiment, niet online te bestellen.
Belgische klassiek melkbrood met rozijnen. Een rijk deeg op basis van tarwebloem, melk, eieren, boter, suiker en rozijnen. Voor extra smaak en versheid, gebruiken we naast gist ook wat desem én een lange rijstijd.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op woensdag en vrijdag vanaf 14u.
Een Belgisch type licht zoet, rijk en voedzaam brood, op basis van tarwebloem, melk, eieren, boter, suiker. Voor extra smaak en versheid, gebruiken we naast gist ook wat desem én een lange rijstijd.
Geen verbeteraars.
Rogge- en tarwebrood met rozijnen en noten - met tarwedesem
Geen verbeteraars.
Lekkere croissant met echte boter.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op zaterdag.
Rijke chocoladekoek met Belgisch chocolade
Geen verbeteraars.
Lekker tafelbroodje op basis van wit tarwemeel en desem.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op zaterdag.
Klassieke Belgische sandwich
Geen verbeteraars.
eigen bereide granola – met wel 17 verschillende ingrediënten – Zaden, noten en gedroogd fruit
Verkrijgbaar elke dag van dinsdag tot vrijdag.
Belgische klassieker op basis van zelfgemaakt bladerdeeg en abrikozenconfituur.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag.
Huisbereide geurige appelmoes, van lokale bioappelen, in krokante bladerdeeg, afgestreken met siroop.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op woensdag, vrijdag en zaterdag.
Zoet en rijk gebakje op basis van zelfgemaakt bladerdeeg en een vulling van frangipane met een laagje abrikozenconfituur.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op dinsdag en woensdag.
Romig en dagvers.
Taart voor 6 personen.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op donderdag.
Een explosie van smaken, chocolade op zijn best
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op dinsdag en woensdag.
met lokale appelen, rijk aan smaak. Seizoensproduct.
Geen verbeteraars.
Uitsluitend verkrijgbaar op donderdag.
Verkrijgbaar in de winkel