Eindejaar

Kijk je ook al uit naar kerstavond? Wij alvast wel, want niets gaat boven lekker eten en drinken met de mensen die we het liefst zien. Zoek je nog inspiratie voor je kerstmenu? Wil je graag heerlijke ontbijtkoeken op de ontbijttafel? Sociaal bakkersatelier tBruut helpt je graag op weg met speciaalbrood, ontbijtkoeken en ander lekkers voor de feestdagen.

Op zaterdag 24 december bakken we enkel op bestelling en zijn we open voor afhaling van 11 tot 14u. Die dag voorzien we het normale zaterdag-aanbod, aangevuld met notenbrood en meerzadenbrood

Bestellen kan online of telefonisch tot donderdagmiddag 22 december. Op 25/12 gaan we in winterslaap tot woensdag 4 januari. Vanaf dan verwelkomen onze medewerkers jullie opnieuw met frisse, volle goesting in onze winkel.

Tijd voor geschenken

Ook wie nog inspiratie zoekt voor geschenken, kan in onze winkel terecht. We hebben een mooie cadeauverpakking waarin je een pakketje kan samenstellen. Want wie doe je geen plezier met duurzame en lokale koekjes, truffels, kaarsen en confituur?

Schenk je liever een waardebon? Dat kan ook bij tBruut!

Wist je dat onze broden en koffiekoeken perfect in te vriezen zijn? Sla dus gerust een voorraadje in voor de eindejaarsperiode. Ontdooien, even terug krokant maken in de oven en smullen maar.

Kijk je ook al uit naar kerstavond? Wij alvast wel, want niets gaat boven lekker eten en drinken met de mensen die we het liefst zien. Zoek je nog inspiratie voor je kerstmenu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.