Nieuwsbrief 02-2023

Hebben jullie ook al gemerkt dat het licht stilaan terugkeert? Hoewel het nog heerlijk fris is en we sneeuwklokjes in onze tuin zien groeien, worden de dagen opnieuw langer en kunnen we stilaan uitkijken naar de lente. En de lente, die staat voor nieuwe energie. Een energie waar we met ons sociaal bakkersatelier maar al te graag van genieten. Benieuwd wat er allemaal op til is in tBruut? Lees snel verder!

Win een waardebon met het Brood van de maand

Kramiek

Sinds begin dit jaar zetten we elke maand één van onze producten in de verf. Deze maand is de kramiek aan de beurt. Een heerlijk, zoet brood vervaardigd met alleen de allerbeste ingrediënten. Verkrijgbaar op woensdag en vrijdag.

Wedstrijd – win een waardebon

Koop je een brood van de maand, dan maak je kans op een waardebon van 10 € bij tBruut. Om deel te nemen kun je, als je deze maand een kramiek koopt, een formulier invullen met je gegevens en laat het achter in de wedstrijdbox in de winkel. Op het einde van de maand wordt de gelukkige winnaar uitgeloot.

Recept – verloren brood met kramiek

We koppelen aan het brood van de maand een receptje, voor ons samengesteld door onze culinaire vrijwilliger Mario. Deze maand: verloren brood met kramiek en appelboter.

Alle recepten vindt u hier.

Schenk je geliefde speculooshartjes

14 februari vieren we de liefde. Of de commerce, zoals velen soms opmerken. Onze medewerkers hebben met oprechte liefde speculoos hartjes gemaakt. En door bij ons te kopen, steun je geen winstmodel maar een duurzaam initiatief dat gelijke kansen creëert. Dus wie een partner, vriend of familielid én tegelijk ons project een zoet hart onder de riem wil steken, bestel de hartjes via deze link of kom snel naar onze winkel! 

Bestel je brood online

Onze grootste hulp zijn trouwe klanten die genieten van de producten die we met zoveel liefde en vakmanschap maken. Vind je ons brood lekker? Vertel het zeker door aan vrienden en buren die hun weg naar ons nog niet vonden! 

Bij ons krijgen broden de tijd om langzaam te rijzen en zo hun smaak te verrijken. Daardoor is het handig als we 3 dagen op voorhand kunnen inschatten hoeveel deeg we mogen bereiden. Als het lukt, is het daarom fijn als je het brood 3 dagen op voorhand online bestelt. Zo ben jij ook zeker dat je je favoriete producten zult krijgen.

Dankjewel en graag tot snel in tBruut!

steun meegaan

Steun ons en zorg voor wind in onze zeilen

Onze organisatie draait voornamelijk op bijdragen van onze medewerkers en inkomsten uit de winkel. Zeker in een economisch onzekere tijd als deze, is het soms uitdagend om alles rond te krijgen. Gelukkig hebben we zoveel warme en mooie mensen in ons netwerk die ons ondersteunen op oneindig veel verschillende manieren.

Wil je graag ontdekken op welke manieren jij ons kan helpen? Of wil je Meegaan met een gift steunen? klik op de knop hiernaast voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.