nieuwsbrief 03/2023

Nieuwe producten in de winkel: de kruidenthee van Marguerite

Deze maand zetten we de heerlijke kruidenthee van Marguerite in de kijker. Onze vrijwilliger Francine ging op bezoek op haar veld in Herne, en schreef een prachtige tekst over de werkwijze en drijfveren van deze fantastische producente.

“Marguerite is opgegroeid in een omgeving waar het belang van een natuurlijk en gezond voedingspatroon aanwezig was. En dat is nu nog altijd zo. Grijpen naar heilzame kruiden is altijd een deel van haar leven geweest. Tot de dag dat ze deze kruiden zelf is beginnen kweken om ze in haar dagelijks leven te gebruiken en ze met anderen te delen via haar kruidenthee. Voor haar staat ‘zorg voor je lichaam en geest ’ in de brede zin van het woord centraal.”

Lees het volledige interview via deze link

tBruut van de maand: Masteluin

Elke maand zetten we één van onze broden in de kijker. In maart is dit onze masteluin: een klassieke mengeling van rogge- en tarwebloem eigen aan deze streek. Ontdek hier het unieke recept dat onze vrijwilliger Mario bedacht op basis van masteluin, en geniet!

Wie dit brood koopt, maakt net als vorige maand kans op een waardebon van €10. De onschuldige hand van Merel trok vandaag de winnaar van februari, die alvast persoonlijk op de hoogte werd gebracht. Proficiat, en smakelijk!

Bestel online

Onze ambachtelijke broden krijgen de tijd om te rijzen. Wij voegen geen verbeteraars toe want kwaliteitsvol graan en desem brengen vanzelf luchtigheid en smaak. De desems worden telkens 2 dagen op voorhand bereid. Om de hoeveelheden correct te kunnen bepalen en zo weinig mogelijk overschotten te hebben, helpt het ons daarom als u 3 dagen op voorhand bij ons bestelt. Dit kan telefonisch of online. Alvast hartelijk bedankt!

De kruidenthee van Marguerite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.